Anouschka Schutte - De Autismevertaler - Advies over leven met autisme

Ervaringsdeskundige

Op mijn veertigste kreeg ik, na meerdere burn-outs, de diagnose ‘autisme’. (Nou ja, ik kreeg de diagnose Syndroom van Asperger, maar ik zeg liever autisme, dat is duidelijker voor iedereen inclusief mezelf.) Het was een verklaring van waarom het leven altijd een beetje moeizaam was verlopen. Ik kwam altijd wel bij mijn doel, maar het kostte veel moeite en tijd. Toen de diagnose kwam, was het alsof iemand me een handleiding over mezelf in handen had gedrukt. Ik heb zeker een jaar lang na de diagnose elke dag wel een keer uitgeroepen “Ohhhhh, daarom was xx dus zo lastig!!”

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb ik ontzettend veel geleerd, over mezelf, over autisme in het algemeen en over hoe iemand met autisme het leven voor zichzelf leuker en vooral minder moeilijk kan maken. Die kennis wil ik graag delen met anderen. Ik kan aan de mensen met autisme uitleggen waarom bepaalde dingen die zij doen of waarnemen anders worden opgevat door de buitenwereld, en ik kan de buitenwereld informeren over waarom mensen met autisme iets doen en hoe dat moet worden geïnterpreteerd.

Ben je als particulier of namens een bedrijf geïnteresseerd in mijn adviezen en ervaringen? Neem dan nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven

Dienst Prijs exclusief btw Prijs inclusief btw
Intake individueel (60 minuten) € 50,00 € 60,50
Vervolgsessie individueel (45 minuten) € 50,00 € 60,50
Kilometervergoeding (na 10 km, radius max. 30 km) € 0,25 € 0,30

Tarieven geldig t/m 31 mei 2024.
Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven, neem contact op voor een offerte.